Tanden bleken Instituut Guillaume Geleen

Tandenbleeksalon Instituut Guillaume te Sittard-Geleen

Al meer dan 20 jaar toonaangevend

                                         Trots op 5***** beoordelingen                                                   

 • Professioneel
 • Gecertificeerd
 • Hoge kwaliteitsproducten
 • Hygiënisch
 • Tanden bleken
 • Wij maken voor en na foto's van uw tanden

"NIET DE GOEDKOOPSTE WEL DE BESTE" in Geleen-Sittard en omstreken 

Er zijn zoveel redenen voor je tanden te laten shinen als nooit te voren

Witte tanden geven een goede indruk 

Witte tanden geven je zelfvertrouwen

Witte tanden mogen gezien worden

Witte tanden maken je blij

Witte tanden zien er super uit

Witte tanden geven een mooie lach

Hoe werkt het bleken van tanden met een laser en dioden

Instituut Guillaume werkt met de nieuwste en beste technieken. Onze techniek om je tanden te bleken gebeurt met behulp van een laser met dioden. De nieuwste uitvinding uit Amerika.

De tanden worden eerst voorbehandeld. Vervolgens worden uw tanden met een speciale gel geactiveerd door middel van dioden en een laser. Binnen een uur is het gebit gereinigd. Het resultaat is langduriger dan bij elke andere vorm van tandenbleken. De behandeling is zo goed als veilig en het overgrote deel van de mensen heeft slechts één behandeling nodig. Natuurlijk geldt bij ernstige verkleuringen van de tanden een nabehandeling noodzakelijk om het gewenste resultaat te bereiken.

Voorbereiding op de behandeling

Voordat je een behandeling ondergaat, worden eerst de mogelijkheden bekeken die op jou van toepassing zijn om het beste resultaat te bereiken. Vervolgens wordt je gebit gepolijst en eventuele eerste uitwendige verkleuringen van bijvoorbeeld koffie of thee verwijderd. Tijdens de laserbehandeling zelf is je tandvlees beschermd door een "harslaagje"

De te bleken delen worden ingesmeerd met een speciale gel die vervolgens geactiveerd wordt door laserstralen. Je tanden krijgen eveneens met behulp van de lasertechniek een fluorbehandeling zodat ze minder vatbaar zijn voor tandbederf. Al met al duurt de behandeling ongeveer 1,5 uur waarna je met een witter gebit naar buiten loopt.

Deze manier van tanden bleken wordt gedaan zonder gebruik van schadelijke chemische stoffen of een lamp die eventueel reacties kan opleveren. Na de behandeling wordt aanbevolen om te blijven poetsen met een speciale tandpasta die verkrijgbaar is bij Instituut Guillaume. Met deze tandpasta wordt het resultaat langer behouden

Een tandenbleekbehandeling bij ons heeft geen enkel nadelig effect op je gebit. Als je bij ons een behandeling ondergaat, is deze gegarandeerd veilig. Wij beseffen maar al te goed dat het mooier maken van je gebit vooral leuk moet zijn en je hier later zeker geen spijt van wil krijgen. Want wie wil er nu een wit maar ongezond gebit?

Materialen

Wij werken sinds kort met de nieuwste generatie Whitening Gels. Wij maken je tanden hiermee optimaal wit.

De PH-neutrale (PH 7) materialen waar wij mee werken, zijn onschadelijk voor je tanden en veilig voor de overige delen van je lichaam. Zo zijn onze materialen niet giftig en komt er alleen zuurstof en water vrij bij een behandeling. Smile garandeert dat onze materialen geen enkel schurend, schadelijk of ander nadelig effect op je tanden zullen hebben. Onze Whitening Gel bevat zelfs ingrediënten die je tanden gezonder maken en ze beschermen tegen schadelijke bacteriën.

Plasmalamp

Dankzij een ingebouwde infrarood filter en een lichtfrequentie die volledig buiten het UV-spectrum ligt, zendt de plasmalamp die wij gebruiken geen warmte of UV-straling uit. Het licht van onze plasmalamp is volledig veilig voor uw gebit en de rest van uw mond of lichaam.

GEGARANDEERD

 • Vakkundig
 • Super schoon
 • Wit
 • Verbluffend resultaat
 • Succes verzekerd
 • De beste cosmetische tandenbleekbehandeling van Limburg

Hoe lang blijven mijn tanden wit als ik mijn tanden laat bleken?

Uw tanden zijn net zo individueel en uniek als uzelf en daarom verschillen de feitelijke resultaten. Over het algemeen blijft het resultaat met onze methode - met inachtneming van goede mondhygiëne, normale blootstelling aan verkleurende voedingsmiddelen en dranken - 2 tot 3 jaar gehandhaafd. Het onderhoud van het gebit en de drink- en
eetgewoonten spelen een belangrijke rol voor de duur van het resultaat

Factoren die een negatief resultaat hebben op de witheid van het gebit zijn:

 • Eten met veel kleurstoffen zoals kerrie
 • Koffie
 • Thee
 • Rode wijn
 • Roken

Is deze behandeling voor iedereen geschikt?

Bijna iedereen die graag wittere tanden wil hebben kan deze behandeling ondergaan. Met name diegenen die een zeer sterke aanslag van voedsel en/of nicotine hebben.

Wat is de minimum leeftijd?

Er is geen minimum leeftijd. Wij adviseren vanaf 17 jaar te bleken. De behandeling is met name geschikt voor tieners die na een orthodontie behandeling hun beugel hebben laten verwijderen


bv tandenbleek sessie Duur 1 uur en 55 minuten                            Prijs  229,00 euro

(totaalpakket)

Wees welkom en voel je veilig voor je tanden te bleken bij Instituut Guillaume Geleen