Mooie nagels / nagel opzet instituut guillaume Geleen


**********

FRENCH NAILS / NATUREL NAILS COLOR
(  Let op  
op eIgen nagels géén tips)

Nu 49,00 EURO

( nieuwe klant eigen vijlenset +€ 5:00)


Verschillende soorten opzet voor uw nagels:

Acrylnagels

Acrylnagels bestaan uit een vloeistof en een poeder. Deze twee samen vormen een vloeibaar bolletje waarmee je in korte tijd een nagel creëert. Als deze uitgehard is, vijl je het acryl in de vorm van de nagel waardoor je een natuurlijk uitziende nagel krijgt (zonder hobbels en bobbels). Dit betekent dat de behandelingstijd relatief korter is dan bij het plaatsen van de gelnagels. Acryl is duurzaam, gaat lang mee en is minder kwetsbaar.

Gelnagels

Gelnagels zijn flexibeler dan acrylnagels. Hierdoor is het mogelijk om de kunstnagel zelf bij te houden omdat deze zelf makkelijk te vijlen zijn. Gelnagels hebben ook meer glans. Gel is een vloeibaar, harsachtige substantie en wordt daarom ook anders opgebracht dan acrylnagels. Vroeger waren er grote verschillen tussen gel en acryl dan tegenwoordig. Gelnagels verkleurden sneller en de kleur werd eerder dof. Er zijn de afgelopen jaren nieuwe types gelnagels op de markt gekomen die sterk in kwaliteit verbeterd zijn.

Zowel acryl- als gelnagel wordt er even dun opgezet. Het verschil zit hem in de stevigheid van de nagel. Door het verschil in de samenstelling van het materiaal kunnen acrylnagels aan de lucht uitharden en gelnagels alleen met behulp van uv-licht.

Behandelingsduur

Hoelang een behandeling duurt verschilt per persoon. Voor acrylnagels duurt het plaatsen van een nieuwe set ongeveer 1,5 uur. Voor gelnagels kan het iets langer duren omdat dit moet uitharden onder de uv-lamp. 

nagelopzet € 59,00

Nabehandeling

vanaf €42,00

Als je de nagels mooi wilt houden, is het aan te bevelen om telkens een nabehandeling te nemen. De reden hiervoor is dat de kunstnagels meegroeien met uw eigen nagels waardoor je uitgroei krijgt. Hoeveel tijd er tussen de behandelingen moet zitten verschilt per persoon. Bij de ene persoon groeien de nagels sneller als bij de andere. Over het algemeen kan men een richtlijn aanhouden van ongeveer 2 á 5 weken.